Calitate, profesionalism

Calitatea materialelor = siguranta copiilor = profesionalism firma organizare petreceri copii

 

In activitatile organizate de firma noastra se utilizeaza materiale conforme cu anumite standarde de calitate.

Am impus pe piata un respect pentru materialele utilizate. In permanenta verificam materialele utilizate si ne asiguram ca sunt conforme si sigure.

Detinem in acest sens certificate de calitate pentru:

 • culorile de pictura utilizate, GRIMAS Olanda
 • baloanele de modelaj Globos Estival si Qualatex
 • masinile de baloane de sapun PusteFix

Pentru instalatiile de sonorizare avem echipamente profesionale VocoPro si pentru spectacolul Karaoke am achizitionat CD-G-uri originale Disney.

Calitatile angajatilor + instructaje securitate in munca = Siguranta copiilor = profesionalism angajati firma organizari petreceri copii

 

Toti angajatii Clown Party beneficiaza de un tratament mai mult decat profesionist, incepand din faza de recrutare/selectionare si in permanenta prin activitatile desfasurate zilnic.

O persoana angajata la Clown Party trebuie sa aiba cateva calitati obligatorii:

 • Atitudine psihologica adecvata;
 • Calitati vocationale obligatorii (tehnice, arte plastice sau teatrale);
 • Exista anumite varste recomandate. Echipa Clown Party este si va ramane vesnic tanara! “Meseria” de clown nu trebuie sa depaseasca varsta de 29 de ani. Cei din stafful tehnic beneficiaza de o exceptie, pentru ei varsta reprezinta mai mult decat experienta
 • Nu in ultimul rand, deprindere rapida a procedurilor, regulilor si materialelor utilizate.

Activitate din 2007 + Evenimente zilnice = EXPERIENTA firma organizari petreceri copii

 

suntem singura firma din Romania care inchiriaza exclusiv animatori pentru copii si care, indiferent de ora la care sunati, va garanteaza 90% ca va poate gasi un personaj de poveste sau un clown pentru petrecerea copilului d-voastra. Chiar daca sunteti din afara localitatii Bucuresti un consultant de-al nostru poate gasi solutii astfel incat sa va aducem magia si farmecul povestilor la petrecerea d-voastra.

 

Infiintata relativ recent, februarie 2007, SC Clown Party SRL presteaza servicii de creatie si interpretare artistica la un standard foarte ridicat. Cu o experienta in intretinerea petrecerilor pentru copii timp de 5 ani prin angajatii actuali, fosti colaboratori la firmele de organizare pretreceri copii din Bucuresti, SC Clown Party SRL a aparut pe piata petrecerilor cu scopul de a redefini notiunea de “entertainment” pentru copii.

 

De ce au apelat la serviciile noastre?


 • Pentru ca nu i-am dezamagit!

Au apelat la serviciile noastre si ne-am ridicat la inaltimea asteptarilor! Servicii ireprosabile, calitatea materialelor utilizate si transparenta in activitatile desfasurate.

 • Pentru ca tratam cu profesionalism fiecare eveniment!

  Suntem o firma de profesionisti specializati individual.  Nu suntem un PFA cu 2-3 prieteni, nu trupa de actori temporara, nu vecinul de la colt care stie sa faca baloane ieftin. Iar ca firma autorizata cu specific unic de organizare spectacole am respectat calitatea impusa de piata. Poate ca exista “firme” cu tarife asociate mai mici, dar nu va vor da garantia unui succes si nici calitatea serviciilor oferite de noi.

 • Pentru ca noi nu imbatranim!

  Recrutari permanente de personal. Angajati veseli, motivati si cu contracte de munca! Ne permitem sa facem recrutari de personal (animatori pentru copii) de 2 ori pe an. Cei care indeplinesc cerintele noastre, care trec cu succes testele noastre din timpul trainingurilor specializate si cei care au un dar in a se juca cu copiii, doar ei vor fi noii nostri angajati. Restul pot sa se reprofileze sau isi vor gasi locuri la “concurenta”.

 • Pentru ca la noi calitatea este o arta!

  Procesul de fabricatie al unui produs aduce calitatea finala (training exigent pe competente). Materialele utilizate sunt printre cele mai scumpe, nu facem rabat de la calitate pentru un eventual insucces al produselor utilizate. Pentru pictura pe fata exista 3-5 firme care furnizeaza produse, dar am ales-o pe cea mai scumpa, pentru ca indeplinea calitatile impuse de noi.  Solicitati firmelor care au oferte atractive pentru d-voastra sa va furnizeze la semnarea contractului si dovezi ale calitatii produselor utilizate!

 • Pentru ca ne-am perfectionat in timp si am devenit cei mai buni!

  Pentru ca punem pasiune in tot ce facem! Pentru ca am invatat din greseli. Pentru ca, daca am gresit la inceput am gresit din lipsa de experienta si, ce este cel mai important, clientii “dezamagiti” au apelat tot la noi. Unii au verificat “concurenta” si calitatea serviciilor lor nu s-a ridicat la inaltimea calitatii noastre. Iar noi, daca vom mai gresi, 100% nu va fi decat din cauza transportului. Este un “defect” pe care toti cei din Bucuresti il pot intelege. In rest, continuam sa oferim servicii profesioniste clientilor nostri!

 • Pentru ca suntem furnizori de produse, nu intermediari!

  Nu intermediem inchiriere de personal. Sunt oamenii nostri, noi i-am recrutat, noi i-am specializat si noi ii “vindem”. Nu avem angajati de la alte firme. Daca nu avem anumite servicii in pachete consiliem clientul in alegerea unei oferte bune si nu percepem comision.

 • Daca am intermediat servicii am adaugat culoare evenimentului si nu costuri suplimentare!

Taguri: Profesionalism, calitate, experienta firma organizare petreceri copii

 

 

Comments are closed.

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!