Calitati artistice angajati

Angajatii Clown Party calitati artistice deosebite

 

O persoana angajata la Clown Party trebuie sa aiba cateva calitati obligatorii:

  • Atitudine psihologica adecvata;
  • Calitati vocationale obligatorii (tehnice, arte plastice sau teatrale);
  • Exista anumite varste recomandate. Echipa Clown Party este si va ramane vesnic tanara! “Meseria” de clown nu trebuie sa depaseasca varsta de 29 de ani. Cei din stafful tehnic beneficiaza de o exceptie, pentru ei varsta reprezinta mai mult decat experienta
  • Nu in ultimul rand, deprindere rapida a procedurilor, regulilor si materialelor utilizate.

 

Pentru cei care doresc sa faca parte din echipa Clown Party, mesajul de recrutare spune mai multe despre calitatile artistice ale celor care lucreaza la noi:

Te simti un artist? Ai calitati deosebite si-ti plac copiii?
Vrei sa urmezi o cariera in domeniul kid-entertainment-ului? Sau vrei sa colaborezi in viitor pentru petrecerile copiilor?
Ei bine, pentru tine, Clown Party SRL iti ofera o cariera de succes!! Fara angajamente pe termen lung, fara stresul unui servici permanent, fara batai de cap, noi iti oferim sansa sa adaugi veniturilor tale sume substantiale si in acelasi timp sa te distrezi.

 Calitatile tale de artist pentru noi conteaza! Esti haios? Ai haz?
Te afli in mijlocul copiilor si iti vine sa ii papi pe toti cat de dulci sunt? Iubesti sa le vezi chipurile dragalase si sa le auzi chicotele de ras cand aluneci si cazi pe spate??
Daca ai spirit vesnic tanar, daca te simti inca un copil in adancul sufletului si daca impartasesti impreuna cu noi aceleasi sentimente TRIMITE-NE ACUM CV-ul tau cu o fotografie atasata la adresele de email urmatoare:

job@clownparty.ro

Te asteptam sa faci parte dintr-o echipa tanara si vesnic tanara unde simtul artistic si umorul sunt ridicate la rang de arta!

Doar calitati au angajatii firmei Clown Party? Defecte ale angajatilor nostri?

Exista cu siguranta. In primul rand cel mai “apreciat” defect al animatorilor pentru copii il reprezinta voiosia si acea “stare vesnica de a fi in mintea copiilor”.

Urmeaza si altele? NU! Un singur defect au, sunt copii si traiesc in lumea copiilor jucandu-se cu ei.

 

Daca vrei un eveniment memorabil la care copiii sa se simta in lumea lor si sa rada in hohote, atunci te asteptam sa ne contactezi telefonic sau pe email!

Petrecere voioasa!

Comments are closed.

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!