Promotii petreceri copii

Promotii petreceri copii

Aici veti gasi cele mai actuale promotii la petrecerile de copii organizate cu animatori petreceri copii.

Promotiile firmei Clown Party se clasifica dupa cum urmeaza:

  • promotii animatori copii
    • pachete animatori copii
    • promotii cu animatori copii in anumite zile
  • pachete promotionale servicii petrecere copii
    • mai multe servicii, mai multe beneficii
  • oferte tip “Last Minute”

oferte-reduceri-petreceri

Pachetele de animatori copii beneficiaza de reduceri in functie de numarul de personaje alese si durata totala.

In timpul saptamanii costurile serviciilor animatori copii sunt mai mici decat in week-end. Avem angajati cu contracte de munca si este ideal sa lucreze in fiecare zi. Reducerile din timpul saptamanii se justifica prin utilizarea personalului.

La cumulul a mai multor servicii veti beneficia de discount-uri in functie de numarul total de servicii alese si costul final al pachetelor. La 1 septembrie 2016 in oferta noastra de servicii erau valabile urmatoarele pachete la petreceri copii.

Pachetele la petreceri copii cu animatori copii si alte servicii petreceri copii sunt gandite pentru zilele de Luni-Vineri, in special la gradinite, dar nu numai. Aceste pachete petreceri copii pot fi solicitate si in Week-end dar atunci disponibilitatea tuturor serviciilor trebuie verificata din timp si de asemenea trebuie verificate costurile anumitor servicii care vor varia.

Anumite servicii, cum ar fi cele de ursitoare la botez, pot avea anumite intervale orare libere cand, cu 24-48 de ore inainte este indicat sa le ocupam. Astfel apar promotiile de tip Last Minute. Un exemplu ar fi Spectacolul cu ursitoare la botez in data de 15 august 2016, interval orar 18:00-19:15, cand spectacolul deja redus cu 25%, este cu inca un discount de 20%, costul acestui spectacol fiind foarte foarte mic. Verificati acum telefonic la 0766-470104 un astfel de discount!!

promotii-petreceri-copii

promotii-petreceri-copii

In functie de ce cautati va rugam sa verificati promotii petreceri copii clasificate anterior pe urmatoarele pagini:

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!