Petrecere Hallowen, petreceri copii de Hallowen
Petrecere Halloween
Petreceri copii

Halloween, petrecere de Halloween, cu vampiri, vrajitoare, dovlecei???

 

In noaptea de 30-31 octombrie spiritele rele se vor dezlantui. Vrajitoare pe maturi, vampiri insetati de sange, spiridusi care incearca sa invinga vrajitoarele cele rele si nu in ultimul rand dovlecei nazdravani. Firma noastra poate sa organizeze o petrecere de neuitat pentru copii sau chiar o petrecere senzationala pentru angajatii firmei. Fotografii cu vampiri, poze cu vrajitoare si imagini cu dovleci mai mari sau mai mici pentru distractia tuturor.

 

Let's party on Halloween wicked day!

Spiridusii nostri!!!! Scumpii nostri spiridusi, plini de energie, imbatati de magia povestilor abia asteapta sa lupte cu fortele rele in noaptea de Halloween ca sa arate inca o data ca Binele Invinge Raul! Spiridusi nebunatici pentru copii sturlubatici!!!

Idei organizare petrecere de Halloween

 

Decoratiuni specifice de Halloween

Decoratiunile contribuie la crearea atmosferei si sunt cele care fac diferenta intre o petrecere reusita si una plictisitoare. Daca vrei sa le dai fiori reci pe sira spinarii celor care iti vor trece pragul "casei", pregateste-te ca la carte. Usa de la intrare trebuie sa inspire "teama", masti sau lilieci de cauciuc agatati sunt o idee.
Poze cu Dracula sau cearceafuri albe pe care ai desenat cu un marker negru doi ochi iscoditori-fantoma de halloween.
Becurile sau instalatiile de lumini colorate, de preferabil rosie sau albastra, dau o lumina difuza, de cosmar, asa cum este necesar unei nopti de Halloween.
Scheleti pe scaune, gandaci sau paienjeni (de jucarie) in pahare. Dovleci crestati cu un cutit, desenand fete cat mai fioroase, iar inauntru o lumanare obligatoriu.

(Halloween, petrecere halloween,petreceri copii hallloween)

Muzica specifica de Halloween

Fundalul sonor poate fi inspirat din Dosarele X sau melodii mai spre morbide dar nu death sau rock...misterul trebuie sa fie cheia sonorizarii.

Nu trebuie uitate jocurile specifice de Halloween. La jocuri pot participa atat copiii cat si adultii deopotriva. Concursul „Cea mai inspaimantatoare poveste” sau „Vanatoarea de comori” poate fi o solutie sa fie implicati in petrecerea de Halloween atat adultii cat si copiii.

Participanti la petrecerea de halloween

O petrecere de Halloween nu are farmec daca toata lumea vine imbracata in blugi sau in costumul de la serviciu. Costumatia este obligatorie si reprezinta permisul de acces in "Casa Groazei".

 

Va dorim o petrecere de Halloween cat mai ingrozita!!!!

 

Si nu uitati: Trick or treat?

 

(Halloween, petrecere halloween,petreceri copii hallloween)

 
Google+
Clown Party SRL Petreceri Copii Located at
Matei Basarab 31, Bucharest, Romania.
Phone: 021-3201577