Organizare Petreceri copii in Bucuresti. Firma petrecere copii. Inchiriere animatori copii.

Bine ati venit pe site-ul firmei Clown Party!

Â

Clown Party este firma organizari petreceri copii cu experienta din 2006, aflata in topul preferintelor parintilor cand organizeaza o petrecere pentru copii aniversara.

Clown Party este solutia pentru organizarea evenimentelor care se adreseaza in special copiilor.

Â

Diferita de alte firme, Clown Party nu este o trupa de animatori cu costumatii diferite! Clown Party este si va ramane O MARCA INREGISTRATA care functioneaza legal, are o organigrama serioasa si ofera servicii de calitate .

Â

Domeniile de interes ale firmei noastre cuprind aniversari, serbari, petreceri de Craciun, petreceri de 1 Iunie, deschideri de magazine, mall-uri, promovare produse pentru copii, petrecerile Kids Corner, organizare petrecere de botez sau nunta etc..

Â

Promotii pachete petreceri copii valabile incepand cu 1 februarie 2014!

Vrei o petrecere de neuitat pentru copii? Vrei un super-party pentru copii de vis ca in povesti?

Â

Ei bine, Clown Party® este solutia. Beneficiem de un intreg arsenal de angajati specializati care se vor costuma in cele mai indragite personaje de basm sau desen animat. Vom condimenta petrecerea cu torturi, artificii, confetti, decoratiuni cu baloane, baloane modelate, pictura pe fata, face-painting, albume foto cuprinzand cele mai vesele momente de la petrecere.

Ne-am specializat in programe de animatie, jocuri si concursuri interactive, decoruri personalizate pentru petreceri copii.

Am crescut odata cu voi si asta se simte prin profesionalismul, experienta si apropierea de gusturile si dorintele copiilor.
Avem 100 de personaje pentru copii si mai mult de 500 de costume pentru animatori petreceri copii! Suntem in topul preferintelor parintilor atunci cand organizeaza petrecerea celui mic. Clientii nostri se inmultesc de la o zi la alta si ne raman fideli pentru ca ii tratam ca adevarati “parteneri”!

Fabrica de petreceri Clown Party® iti poate oferi o super petrecere pentru copii diferita de la an la an cu idei noi si sugestii in organizarea unei petreceri pentru copii.

Â

Pentru o oferta completa si personalizata la nivel profesionist cautati-ne!

Â

Telefoane de contact:
021- 3201577 Romtelecom De luni pana duminica 09:00-17:00
0733 – 083 400 Vodafone De luni pana duminica 09:00-17:00
0754 283 883 Orange De luni pana duminica 09:00-17:00
0766 – 470 104 Cosmote De luni pana duminica 09:00-17:00

Â

Special pentru Bucuresti!!!

INDRUMAR PENTRU PARINTI cand apeleaza la firme animatori copii:

Niciodata sa nu apelati la cele mai ieftine servicii de pe piata! Explicatia este simpla: ieftin in domeniul artistic niciodata nu va insemna mai bun.

Ieftin inseamna haine murdare, neingrijite.

Ieftin inseamna culori pentru pictura pe fata fara avize sanitare care pot duce la iritatii.

Ieftin inseamna baloane de la “chinezi” care pot produce iritatii.

Ieftin, nu in ultimul rand inseamna angajati luati de pe strada.

Un actor sau artist adevarat se respecta pentru ca are multe de oferit.

Mai mult: angajatii firmelor ieftine vorbesc urat, nu au cultura si de foarte multe ori intarzie la program sau chiar nu vin deloc. De foarte multe ori am fost sunati de parinti sa ii ajutam cu un animator pentru ca au vorbit cu cineva si nu a mai venit.

Firma legala, cu date financiare, cu sediu real care poate fi vizitat reprezinta INCREDERE.

Un numar de telefon si cateva fotografii frumoase care nu e obligatoriu sa fie si reale reprezinta NESIGURANTA.

Taguri: Petrecere pentru copilul tau, petrecere copii, petreceri, copii, petrecere copil, petreceri cu clowni, petreceri cu printese, petrecere deosebita cu personaje din basme sau clovni, magician, un adevarat super party kids toate realizate de personalul firmei Clown Party compus din animatori copii, figuranti, actori, actrite, mimi, pantomimi, clowni.

Â

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!