Absolventii sau studentii  Universitatii Nationale de Arte (UNARTE), sectiile pictura, murala, sculptura incepand cu anul 2006 sunt recrutati in permanenta de serviciul nostru de resurse umane.

Dupa un interviu elaborat unde impresioneaza cu calitatile lor artistice urmeaza un program de training intensiv de minim 30 de zile.

Ulterior sunt trimisi ca bonus la cateva petreceri si daca au un feedback pozitiv din partea clientilor vor incepe sa lucreze la firma Clown Party.

Trainingurile sunt foarte exigente pe competente, in cazul artistilor una din calitatile cheie o constituie pictura pe fata.

artist-training-intensiv

artist-training-intensiv

In acest moment suntem cea mai buna firma care ofera serviciul de pictura pe fata din Romania, utilizand si cele mai bune materiale de pe piata.

Avand in vedere calitatile lor artistice, incepand cu anul 2010 am lansat si atelierele de creatie pentru copii, unde acesti artisti plastici sunt cei mai buni instructori. Cu rabdare, atentie si o deosebita indemanare artistii nostri vor

marioneta artisti plastic

marioneta artisti plastici

Departamentul de resurse umane tine evidenta tuturor angajatilor si realizeaza sesiuni bi-anuale de selectionare a personalului.

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!