Dispecerat preluare comenzi evenimente, dispecerat comenzi

Incepand cu anul 2008 ne-am extins cu departamentul Dispecerat comenzi unde angajatii nostri vor prelua apelurile telefonice si rezervarile online primite.

In maxim 24 de ore veti fi contactati de un consultant in organizari petreceri copii. Vom analiza cerinta d-voastra si vom verifica impreuna diosponibilitatea serviciilor.

In anul 2010 am inceput sa utilizam o aplicatie online de management al evenimentelor. Am creat propria baza de date cu persoane, firme, locatii (gradinite, restaurante, locuri de joaca) si date despre serviciile dorite. La orice moment din zi puteti sa ne sunati si vom verifica impreuna rezervarea d-voastra.

In anul 2015 ne putem mandri ca vom lansa o aplicatie pe mobil care monitorizeaza evenimentele. Clientii nostri vor putea verifica in timp real rezervarea facuta. Vor vizualiza date despre eveniment (data, ora, locatia), serviciile cerute si pasii la care s-a ajuns cu rezervarea (semnare contract, pregatire costume garderoba, confirmare finala, trimitere personal si servicii la locatie, emitere factura finala, etc.)

Am imbinat si vom imbina in permanenta tehnologia cu creativitatea. Rezultatul va fi o petrecere pentru copii de neuitat!

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!