Animatori botez

Animatori botez la petrecerea de botez in Bucuresti

Cu o experienta din 2006 va asteptam sa ne bucuram impreuna de sosirea bebelusului.

Botezul si petrecerea de botez aferenta constituie o modalitate de bucurie a membrilor familiei si tuturor cunostintelor apropiate.

Invitatii vor veni insotiti de copii si, noi recomandam, sa amenajati un colt al copiilor. Acest colt se mai numeste Kids Corner.

kids-corner-bucuresti kids-corner-restaurant-bucuresti

Copiii trebuie distrati si ei. daca pentru adulti ati ales DJ-ul si alte spectacole la copii v-ati gandit?

Noi ne-am gandit. Solutia la aceasta “problema” este animatorul pentru copii, sau numiti de altii animatori botez.

Animatori petreceri botez

O persoana calificata, costumata in personaj pentru copii va veni la botez, se va juca cu copiii si le va face cadouri celor mici.

clown-animatori-botez

Sunt din ce in ce mai solicitati animatori botez pentru ca parintii scapa de o grija. Cei mici se distreaza si petrecerea de botez va fi cu siguranta un succes!

Un animator la botez este recomandat a fi rezervat din timp pe durata a minim 2 ore pentru a avea timp sa se imprieteneasca cu copiii. De foarte multe ori nu se inchiriaza doar un animator. Se inchiriaza 2-3 animatori botez pe durata a 2-3-4-5 ore pentru a scapa de grija copiilor. Cei mair vor putea sa socializeze fara grija, vor putea sa se distreze si sa danseze cat vor dori. La sfarsitul botezului ei vor fi multumiti, copiii fericiti si, cel mai important, obositi! Ii duceti acasa si dorm tun!

animatori-botez-personaje

Alegeti din gama variata de persoanje pentru copii disponibile la petrecerile de botez. Cele mai solicitate sunt: Clownii, Mickey Mouse, Minnie Mouse, printesele noi si piratii!

Pentru alte informatii despre animatori botez nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe email!

 

Petrecere de botez superba va dorim!

Comments are closed.

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!