Face painting.Pictura pe fata

Pictura pe fata sau Face painting 

Pictura pe fata este o noutate in divertismentul pentru copii si, de ce nu, este o noua moda printre adulti.

Vopselele si accesoriile profesionale pentru pictura pe fata pe care le folosim sunt create pentru o piele delicata, asadar sunt antialergice. Avem o paleta diversificata de culori vii care se usuca repede si se inlatura foarte usor cu apa si sapun. In plus avem certificate de calitate si securitate pentru toate materialele de pictura utilizate.

Face painting = Pictura pe fata
Una din atractiile specifice unei petreceri de copii este pictura pe fata. Cei mai multi copii cunosc si indragesc aceasta modalitate de transformare, intreaba despre ea si o asteapta inca de la aparitia animatorilor.

Pentru acest serviciu de pictura pe fata se folosesc produse profesionale, speciale pentru pielea copiilor, non toxice si non alergice. Cele mai bune truse de pictura de pe piata (din lume) sunt cele GRIMAS – Olanda (www.grimas.nl). Alte culori pot afecta pielea sensibila a copiilor dar grija noastra a celor de la Clown Party a fost sa realizam cele mai sanatoase picturi pe fata!

Pe site-ul firmei exportatoare www.grimas.nl gasiti detalii despre componenta tuturor culorilor, inclusiv a buretilor utilizati.

Tehnici realizare picturi pe fata

Pentru a realiza o pictura pe fata care sa te lase pur si simplu – cu gura cascata – este nevoie de foarte multa munca si experienta.

Face-painter-ii nostri au o foarte mare experienta in domeniu, deoarece suntem printre primele firme care au inceput sa presteze acest serviciu, acum 9 ani. In plus, majoritatea angajatilor nostri care presteaza serviciul de pictura pe fata sunt studenti sau fosti absolventi ai Universitatii de Arte , sectiile pictura sau sculptura.

 

Ne place sa ne laudam prin vorba “Copiii d-voastra vor fi pictati de micii Picasso”

 

Cu siguranta ca fiecare artist face-painter are calitatile si defectele lui. Mai exact, din experienta de peste 9 ani am observat ca fetele picteaza mult mai frumos decat baietii. Mai mult, din sedintele de training in face-painting am remarcat ca un artist pictor nu este obligatoriu bun la pictura pe fata si uneori nici la body-painting. Conteaza foarte mult indicatiile primite la training, calitatile artistice ale pictorului. Nu in ultimul rand foarte importanta este memoria vizuala a desenelor animate si modelelor de animale care se solicita la petreceri.

Durata unei picturi pe fata pentru copii

In general, pentru o pictura ca la carte este nevoie de 5-10 minute sau mai mult, in functie de complexitatea desenului. La petrecerile pentru copii cu un numar de copii sub 15 fiecare copil va primi “o portie” de face-painting. Cand numarul de copii este mai mare trebuie suplimentat timpul alocat picturii pe fata. Sau se poate opta pentru prezenta mai multor persoane care sa presteze serviciul de pictura pe fata.

no images were found

Se pare ca pictura pe fata are mare succes in orice zi, dar mai ales la petreceri, zile tematice etc. Nu exista petrecere sau eveniment pentru copii organizat mai nou fara face-painting .

 

Iata cateva fotografii de la petrecerile de copii organizate pana acum unde s-a evidentiat pictura pe fata:

Taguri: pictura pe fata, face-painting, picturi pe fata copii

Pentru oferte personalizate de pictura pe fata va asteptam sa ne contactati pe email sau telefonic!

 

5/5 - (330 votes)

0 Responses

  1. […] placut? Pentru mai multe detalii despre profesionistii in pictura pe fata nu ezitati sa ne […]

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!