Jocuri petreceri copii

Jocuri petreceri copii

Cele mai distractive jocuri la petreceri copii

Pe langa faptul ca sunt atat de distractive, jocurile au un rol important in dezvoltarea armonioasa a copiilor: ii ajuta sa se dezvolte din punct de vedere fizic, ii ajuta sa-si dezvolte indemanarea, gandirea logica, creativitatea, atentia, abilitati artistice, lucrul in echipa.”

Probabil vei recunoaste cu drag o mare parte din ele, asa ca iata ce jocuri iti propunem:

1. Povestea pe roluri

Pregatiti copiii cu personajele din povestea preferata a copilului sau dintr-o poveste pe care o stiu toti copiii, avand grija ca numarul de personaje sa fie acelasi cu numarul de invitati….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

2. Scaunelele muzicale

Asezati in centrul camerei cateva pernute sau scaunele si lasati copiii sa danseze de jur-imprejurul lor….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

3. Desen pe baloane

Oferiti-le copiilor cate un balon si o carioca si cereti-le sa deseneze fiecare un sentiment ….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

Â

4. Statuile muzicale /statuetele muzicale

Dati muzica mai tare pentru cateva secunde si cereti-le copiilor ca atunci cand muzica se opreste ….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

Â

5. Oglinda

Copiii se aseaza in perechi: unul este oglinda iar celalalt imaginea….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

Â

6. Pictura murala

Studiati din timp finisajul peretilor (eventual faceti si un test intr-un colt mai putin vizibil) si, daca este posibil, acoperiti partea de jos cu foi mari de hartie fixate bine pe margini cu scotch….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

Â

7. Cautarea comorii

Ascundeti prin casa diferite indicii care sa conduca, in final, la gasirea “cufarului” cu comoara….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

Â

8. Tara, tara vrem ostasi!
“La acest joc pot participa cat mai multi copii.
Se impart in doua grupuri egale ca numar. Fiecare grup trebuie sa se tina de maini foarte strans….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

9. Castel
“Materiale: o minge, bucati de lemn sau pietre de diferite dimensiuni
La acest joc pot participa minim 6-8 copii. Copiii se impart in 2 echipe. Se gasesc pietre (bucati de lemn) de dimensiuni diferite si sunt folosite pentru a construi un turn – castel….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

10. 1, 2, 3 la perete stai!
“Jocul se poate juca si in 4 oameni, dar cu cat sunt mai multi participanti cu atat jocul este mai competitiv. Conducatorul jocului sta cu fata la perete/zid….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

11. Statuile (nemuzicale)
“Vanzatorul de statui ii da fiecarui participant un rol, de exemplu: broasca, fotbalist, pictor….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

12. Ratele si vanatorii
“Copiii se impart in doua echipe. Fiecare echipa desemneaza un vanator din randul sau….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

13. Frunza
Se formeaza cate 2 echipe de minim 2 jucatori fiecare. Scopul jocului este sa ajungi in terenul vecin pentru a striga….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

14. Soriceii
“Doi soricei se uita printr-un capat si prin celalalt al unui tub. Soriceii nu reusesc sa se vada. De ce?….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

15. Ce este mai greu?
“Ce este mai greu un kilogram de unt sau un kilogram de fier?
R: sunt la fel de grele”

16. De ce culoare este ursul ?
“O casa are toti cei patru pereti orientati spre Sud. Un urs trece prin fata ferestrei….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

17. Cofetaria
“Un om intra intr-o cofetarie si-i cere vanzatoarei un pahar cu apa….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

18. Boxerii
“Doi boxeri sunt intr-un meci de box cu 12 runde….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!
19. La pescuit
“Doua mame si doua fiice au mers la pescuit….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!
20. Antoniu si Cleopatra
“Antoniu si Cleopatra au fost gasiti morti pe podeaua unei vile in stil egiptean….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

21.Liftul
“Un om statea la etajul 10 al unui bloc. Cand afara era senin el urca cu liftul pana la etajul 7 si pe urma pe scari ….rezervati online animatori la petreceri copii de la Clown Party si va veti bucura de acest joc!

Taguri: Jocuri petreceri copii, jocuri la petreceri copii

 

Comments are closed.

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!