Decoratiuni petreceri copii

Decoratiuni petrecere pentru copii in cele mai mici detalii

O petrecere pentru copii trebuie organizata de la zero. Consiliem parintii in alegerea unei locatii, amenajam impreuna locatia cu decoratori profesionisti, pregatim meniul, cream impreuna programul artistic.

 

Pentru a crea o atmosfera de neuitat la petrecerea micutului tau, ne vom ocupa cu decorarea localului in care va avea loc petrecerea. Elementele esentiale pentru succesul unei petrecerii sunt baloanele multiculore, mari sau micute, imprimate cu diverse personaje din desene animate, litere din baloane, baloanele arcada, baloanele cu heliu etc. Un succes rasunator in randul copiilor il au baloanele in forma de animale sau in forma de flori, modelate cu mare dibacie de animatorii nostri.
Orice petrecere de copii trebuie decorata cu baloane intr-un stil aparte. De aceea noi venim în intampinarea clientilor cu idei si solutii originale, iar decoratiunile cu baloane executate de echipa noastra vor incanta de fiecare data si pe cei mai exigenti dintre dumneavoastra : ghirlande, arcade cu aer sau heliu, inimi, verighete, baloane cu heliu, baloane Jumbo, litere, cifre, etc.

 

Decoratiuni din baloane, arcada, ghirlanda, accesorii petrecere copii la organizari petreceri copii.

Cele mai uzuale, mai la indemana si nelipsite decoratiuni de la toate tipurile de petreceri copii sunt, evident, baloanele. Insa pana si in alegerea acestor aparent “banale” baloane iti trebuie multa rabdare, deoarece piata e plina de o multime de modele, culori, forme, baloane cu aer sau cu heliu.

Orice incapere decorata cu baloane va fi imediat asociata cu un spatiu de petrecere. Pentru un parinte care vrea sa-i organizeze copilului o petrecere tematica se gasesc, pe piata, o multime de baloane imprimate cu personajele preferate ale copiilor: Barbie, Spiderman sau Winnie The Pooh.

Pe lista de decoratiuni petreceri copii pot fi trecute atat baloanele, cat si ghirlandele, bannerele cu “Happy Bithday”, artificiile, confetti-ul, si chiar farfuriutele, paharele si servetelele cu diverse desene tematice, coronitele pentru fetite, coifurile si tropetele.

 

Taguri: Aranjamente Petreceri Copii, Decoratiuni Petreceri Copii

0 Responses

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!