Elena din Avalor -personaj petreceri copii

Elena din Avalor este minunata, altfel spus magica!

Incepand cu aprilie 2017 in garderoba firmei Clown Party a aparut o noua costumatie pentru animatori copii, personajul Elena din Avalor (Helen of Avalor).

Poate fi prezenta la petrecerile micutelor printese doar cu un telefon in prealabil. Veniti si pasiti in magica poveste a Elenei. O lume magica, plina de pasiune si peripetii.

elena-avalor-petreceri-copii

Povestea Elenei din Avalor

Prințesa Elena este o noua adolescentă încrezătoare și sufletistă. Aceasta noau printesa a salvat regatul magic Avalor de o vrăjitoare foarte rea. Ea trebuie să conducă acum regatul ca Prințesă încoronată cu ajutorul familiei și prietenilor.
Misiunea ei se va continua, desigur, când va avea vârsta necesară pentru a fi regină.
Va invitam sa intrati cu noi intr-o poveste magică, aventuroasa, o calatorie cu peripetii. Scopul acestei calatorii este sa o pregateasca pentru cand va deveni o regină curajoasă, puternică și plină de compasiune.

elena-avalor-personaj-copii

Animator copii costumata in printesa Elena din Avalor

Desigur ca Elena din Avalor, acum aflata in garderoba noastra, va fi dospinibila la petreceri de copii in zona Bucuresti si judetul Ilfov. Fiind o printesa unicat trebuie sa rezervati din timp acest personaj, telefonic sau pe email!

Va dorim petrecere frumoasa copii!

 

PS. Pentru alte personaje noi cum doar la Clown Party gasiti va invitam sa vizitati si aceasta pagina!

4.2/5 - (4 votes)

0 Responses

  1. […] Imagini superbe de la sedinta foto gasiti aici pe pagina speciala dedicata Elenei din Avalaro! […]

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!