Ideea de angajare la Clown Party

Interviu de angajare la Clown Party

Se pare ca orice are un inceput…chiar si meseria de clown trebuie sa inceapa cu ceva

Viata mea ca animator copii a inceput, asa cum toti “muncitorii” au inceput-o, printr-un interviu.

De fapt, intr-o vara calduroasa, ma plimbam in parcul Herastrau din Bucuresti. Am vazut razand un clown imbracat (acum pot spune ca era un costum jalnic) , dar nu conteaza. Mesterea baloane. Avea o pompa albastra (si acum imi aduc aminte) si legate la curea 2-3 forme. Nu stiam ce reprezentau atunci. Ulterior am aflat ca erau pisica, catel si sabie. Sabia era evidenta dar chichinetele alea mici facute din balonase nu era usor sa ghicesti ce sunt.

Mi-a placut ce am vazut. Eram ca un copil.. stateam aproape cu gura cascata si.. in timp ce priveam uimit la el mi-a venit ideea: vreau si eu sa fac asta!

-Auzi, cum pot face si eu asa ceva?

– Pai ia o carte de vizita si vino la un interviu!

– Pe bune? Asa simplu?

– Vino si-ai sa vezi.

In acea noapte cred ca am visat numai balonase.. Nu stiu de ce dar eram marcat intr-un fel ciudat de faptul ca o chestie dintr-un balon poate sa emotioneze atat.. Si nu eram singurul emotionat.. In jurul acelui clown erau multi copii care isi doreau o jucarie de acel fel.

Si ce credeti? Am sunat a doua zi sa ma programez la interviu! Numai ca soarta nu a fost de partea mea… Mi-au promis ca ma suna sa ma cheme intr-una din urmatoarele zile…Dupa 3 saptamani nu ma sunase nimeni.. Deja imi pierdusem sperantele.. De fapt ce sperante? Era oricum o nebunie si, desigur, o chestie mai ciudata ca multe altele.. Am abandonat ideea… M-am dus la facultate sa uit de vise…

 

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!