Locatii copii, cluburi copii

Locatii petreceri copii. Cluburi petreceri copii

Cele mai bune locatii petreceri copii sunt cele care le permit micutilor o mare libertate de miscare, cele in care se simt confortabil si in siguranta.

Firmele specializate in organizarea de petreceri copii au pregatita, de cele mai multe ori, o bogata oferta de locatii petreceri copii: gradinite sau cluburi, restaurante, parcuri, spatii de joaca inchise sau in aer liber.

Oricare ar fi locatia aleasa, aceasta ar trebuie sa dispuna de o multime de jocuri si jucarii pentru pitici, saltele gonflabile si tobogane cu bile. Amplasate fie intr-un parc, fie intr-un loc de joaca privat sau chiar in propria curte, aceste “accesorii” le asigura micutilor cateva ore bune de distractie si miscare.

 

Clown Party se ocupa de intreaga petrecere a micutilor si pune la dispozitie si  Evenimente Corporate,Team Building,Lansari,Receptii,Petrecerea Burlacilor,Petrecere de Craciun,Botezuri,Organizari Nunti,Cocktailuri,Party-uri Cool,Petreceri cu vedete,Petreceri Perfecte,Petreceri pentru copii,Organizari-evenimente,organizari nunti,organizari botezuri,organizari petreceri, inchirere gonflabile, gonflabile, inchirieri gonflabile deosebite locatii pentru petrecere, servicii de catering, fantana de ciocolata, sonorizare si lumini, muzica, DJ, miniconcert, tombola cu daruri, pitici animatori, scamatori pe picioroange, teatru de papusi.

 

In ceea ce priveste locatia, echipa noastra se va ocupa de amenajarea si decorarea acesteia atat in interior cat si la exterior in functie si de cerintele dvs.

  • Interior – In functie de specificul petrecerii pe care doriti sa o orgaizam pentru copilul dvs, decoram si interiorul localulului vizat. Bineinteles de la petrecere nu va lipsi scena, pe care se va desfasura teatrul de papusi si pe care micutii vor putea dansa, face fotografii cu personajele preferate, vor spune poezii sau cantecele. Scena va fi decorata in functie de specificul petrecerii. In functie de numarul invitatilor, se stabileste si ringul de dans. Din acest decor de basm nu vor lipsi, de asemenea nici mesele cu cele mai alese bucate, locul de joaca, muzica si voia buna.
  • Exterior – Pentru o primire deosebita a invitatilor dvs. la petrecerea micutului, ne vom ocupa si de impodobirea exterioara a localului cu baloane si diverse ornamente, menite sa va introduca in atmosfera de petrcere. Decorarea localului la exterior este extrem de importanta pentru ca ofera o prima impresie invitatilor vostri asupra petrecerii ce va urma.

 

In urmatoarele zile va vom pune la dispozitie o lista completa de locuri de joaca si cluburi pentru copii unde puteti sa organizati toate detaliile unei petreceri de copii ca-n povesti.

 

Taguri: locatii petreceri copii, locatii petrecere copii, locatii party copii, cluburi copii

 

5/5 - (329 votes)

Comments are closed.

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!