Organizare petreceri copii Bucuresti. Servicii petreceri copii.

Firma de organizare petreceri pentru copii si evenimente corporate.

Suntem o echipa legala de profesionisti, formata numai  din angajati loiali, experimentati so si gandim toate evenimentele profesionist! Avem experienta de aproape 10 ani in organizare petreceri copii si asta se simte in toate actiunile noastre.

Suntem o firma care organizeaza evenimente pentru copii si ofera servicii petreceri copii dupa cum urmeaza:

  • Inchiriere animatori copii – 85-110RON*/ora/animator tarif standard in sucursalele noastre si pentru personajele obisnuite, in perioadele “normale” ale anului. Verificati sectiunea tarife.
  • Decoratiuni petreceri copii, decoraiuni din baloane – cele mai mici tarife! Verificati sectiunea tarife.
  • Spectacole de magie pentru copii – 450RON/eveniment tarif standard in sucursalele noastre, cu durata de 30-35 minute si pentru un numar de maxim 25 copii. Verificati sectiunea tarife.
  • Showuri de Karaoke pentru copii “mari”- 650-1300RON/eveniment tarif standard in Bucuresti pentru eveniment de durata pana in 3 ore, in perioadele “normale” ale anului, mai putin Craciun, 1 Iunie si paste. Verificati sectiunea tarife.
  • Teatru de papusi sau marionete pentru copii – 550-900RON/eveniment tarif in Bucuresti, cu durata de 20-35 minute si pentru un numar de maxim 25 copii. Verificati sectiunea tarife.
  • Inchiriere echipamente sonorizare petreceri copii– incepand de la 550RON/eveniment tarif standard in Bucuresti pentru o durata maxima si pentru un numar maxim de copii. Verificati sectiunea tarife.

Organizati serbari scolare sau aniversari de copii ? La scoala, la gradinita, la restaurant, in loc de joaca, in fata blocului? Oriunde ar fi numai sa fie distractie spunem noi si copiii sa fie fericiti si sa se distreze fabulos.

 

Inchirierere animatori pentru copii la cele mai mici tarife din Bucuresti!
Toti animatorii nostri urmeaza un program de training specializat, unde se perfectioneaza in animatie specifica, modelare de baloane, pictura pe fata, organizare de jocuri si concursuri si nu in ultimul rand avem grija de instructajele de munca specifice lucrului cu copiii. Peste 90% dintre angajatii nostri sunt studenti, fosti studenti sau masteranzi la facultati de arte si teatru. Copiii d-voastra vor fi pictati pe fata de un mic Picasso sau Grigorescu!

Pentru organizarea unei petreceri complete, nu ezitati sa ne contactati! Configuram la cerere pachete speciale de petrecere in functie de numarul de invitati si preferinte. Suntem cei mai buni organizatori petreceri copii. Experienta din 2006 si cea mai buna acoperire din Romania!

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!