Personaj copii Olaf Disney Frozen

Personaj copii Olaf Disney Frozen

Cel mai indragit personaj pentru copii a aparut in garderoba firmei noastre incepand cu 20 octombrie 2015.

Cine este renumitul personaj pentru copii?

Olaf din desenul animat Disney Frozen! Probabil ca ati mai vazut alte mascote Olaf pe piata dar cu siguranta nu gasiti altul mai dragut.

Ca sa nu va amagim degeaba va prezentam in premiera in Romania, direct din studiourile Disney personajul pentru copii Olaf din Frozen:

olaf-petreceri-copii

olaf-petreceri-copii

Si credeti ca Olaf este singur? Nicioadata, mamica lui este nimeni alta decat Elsa, printesa Elsa din desenul animat Frozen.

Iata o imagine cu cei doi cand faceau sedinte foto cu invitatii de la o petrecere de copii zilele trecute:

olaf-elsa-petreceri-copii

olaf-elsa-petreceri-copii

Imediat cum primim alte imagini de la paparazii vi le vom arata!

Pana atunci va recomandam sa faceti rezervari din timp pentru ca, fiind cele mai frumos personaj Olaf din Bucuresti, este foarte foarte solicitat! Agenda lui este f incarcata! Si, mare atentie! Nu este un personaj obisnuit sau standard cum spunem noi, este renumitul Olaf, clasificat mai mult decat o mascota, este adevaratul Olaf!

Daca sunteti curiosi cum de rezista acest om de zapada sa stiti ca are propriul norisor care ninge (verificati la secretariat masina de zapada care poate insoti personajul Olaf la petreceri!).

Va asteptam sa ne sunati URGENT!!!!!

Pagina de contact este disponibila aici!

Aaaaa.. am uitat sa spunem ca il puteti adauga la pachetul tematic cu Elsa din Frozen pentru un cost suplimentar mai putin piperat. Sa stiti ca “face toti banii”!!!!

Petrecere de poveste!

5/5 - (330 votes)

0 Responses

  1. […] Verifica fotografii cu Elsa! Pachete tematice petreceri copii 18 septembrie 2015 petrecericopii comentarii 239 0 0 […]
  2. […] Olaf pictures!! Recomanda aceasta informatie theme party 21 martie 2016 petrecericopii Comments 1 0 0 No tags (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); (function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = '//apis.google.com/js/plusone.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })(); […]

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!