Personaj copii Super Woman la petreceri copii

Un nou personaj copii, Super Woman la petreceri copii in Bucuresti

Incepand cu iunie 2017 firma Clown Party a adus in Bucuresti celebrul personaj feminin pentru copii Super Woman. 

O costumatie inedita, o alura deosebita si un animator copii profesionist, toate acestea vor aduce in plus de bucurie copilului d-voastra!

 

Eroina din filmele marca Marvel isi face cunoscuta apairita alaturi de celebrul SuperMan. Unii o incurca cu noua protagonista Wonder Woman dar este cu totul alt personaj!

Imagini cu personajul copii Super Woman

La ultima sedinta foto a participat, alaturi de alti eroi de poveste, si eroina noastra, Super Woman.

super-woman-clown-party

 

Va asteptam sa ne sunati pentru a rezerva din timp acest personaj la aniversarea copilului d-voastra. Copiii o iubesc pe Super Woman si abia asteapta sa se joace cu ea. Nu uitati ca vine echipat pentru pictura pe fata, modelaj de baloane si multe, multe jocuri si concursuri pentru copii!

Animatorii pentru copii de la firma Clown Party sunt angajati cu contracte de munca, au medicina muncii la zi si urmeaza in permanenta un training pe specificul activitatii lor. De exemplu, fetele au dexteritate mai buna la pictura pe fata decat baietii. Asa ca, daca veti chema eroii SuperMan si Super Woman, sa stiti ca ar fi de preferat sa picteze copiii SuperWoman, si sa-l lasam pe SuperMan sa se joace cu copiii sau sa le modeleze baloane!

Desigur ca, exista si cazuri deosebite, cand baiatul picteaza foarte frumos. Pictura pe fata este si ramane un atu la noi in firma, asa ca peste 50% din baieti picteaza foarte frumos!

 

Pentru alte personaje pentru copii, noutati 2017, accesati pagina cu personaje noi petreceri copii!

5/5 - (1 vote)

0 Responses

  1. […] Personaj copii Super Woman la petreceri copii - spune: 3 august 2017 la 18:34 […]

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!