Personaje petreceri copii ciudate

Provocarea

Ma simt nevoita sa va spun si voua cum a fost sa fiu altcineva. Imi este si greu sa ma exprim dar e o istorioara care trebuie povestitata.

Stiam ca firma Clown party nu anuleaza evenimentele dar sa vezi astfel de sacrificiii rar iti este dat.

Eram acasa cand am fost sunata sa vin la firma. Le spusesem cu o saptamana inainte care este programul meu si disponibilitatile.

Cand am ajuns la firma am fost pusa in fata faptului implinit, mai exact a trebuit sa ma  costumez in Spiderman. Eu, sunt fata, nu stiu daca v-am spus… Eram zapacita.. aaa.. pai cum????

Si mi s-a spus sa stau jos si sa ascult:

Era programat un personaj Spiderman la ora 10:00 dar colegul care trebuia sa fie acel personaj s-a imbolnavit. A fost sunat alt coleg dar nu era disponibil. Conducerea firmei a decis sa sune clienta si sa ii expuna problema. Fiind aniversarea zilei de castere, o singura data pe an, fireste ca mamica s-a impacientat si nu stia cum sa procedeze. La un noment dat cuiva i-a venit o idee sa schimbe personajul, pentru ca mai existau fete disponibile si puteau sa trimita o fata in personaj feminin la petrecere. Dar, baietelul era super-fan Spiderman, avea patul, draperiile, noptiera, lenjeria, hainele, totul era cu Spiderman. Ce sa facem? La care mamica a venit cu o idee zapacita dar superba: puneti o fata sa se costumeze. Oricum este mascata asa ca sunt sanse mici sa se prinda sarbatoritul.

spiderman-personaj-copii

Desfasurarea actiunii..

Zis si facut.. m-au chemat pe mine….

Petrecerea a fost super desigur, nu a stiut nimeni, doar ca… la un moment dat, unul dintre copii  a dorit sa pipaie muschii de pe piept sa vada daca sunt adevarati. Si, ce credeti? Erau adevarati!! Doar ca nu erau muschi, erau sani :))))

Concluzia

A fost o zi super!!! Ador sa fiu la Clown party!

Recomanda aceasta informatie