Petrecere copii mici

Petrecere copii mici. Petreceri copii 0-2 ani

 

Chiar daca sunt mici si ei au nevoie sa se distreze de ziua lor.

Incepand cu organizarea petrecerii de botez, continuand cu cea de 1 an, petrecerea de mot sau rupere de turta si ajungand la petrecere copii 2 ani cand, cu noroc, cel mic poate sa sufle in tort si chiar sa numere.

Petrecerile si activitatile pentru cei mici reprezinta o adevarata provocare chiar si pentru cei mai buni animatori. In acest sens am gandit programe minunate si personaje speciale pentru copiii intre 1 si 3 ani, pentru ca ei sa fie fericiti la aceste prime aniversari. Exista doar anumite personaje recomandate la aceste petreceri, astfel incat sa nu se sperie sau sa planga.

Caracteristicile acestor petreceri pentru copii mici sunt:

  • la botez/mot/turta animatori copii in zona copiilor, Kids Corner
  • doar anumite personaje pentru copii se preteaza la petrecere
  • doar anumite jocuri pentru copii pot fi organizate

Petrecere de botez. Ursitoare la botez

Botezul este prima petrecere din viata celui mic. Este o petrecere pentru copii, dar nu mereu cu multi copii. Se recomanda, in primul rand, prezenta spectacolului cu ursitoare. Apoi, daca exista un numar de minim 6 copii, se recomanda crearea unui spatiu special pentru copii, denumit Kids Corner. Aici, un animator de copii, costumat in diverse personaje, poate sa fie un fel de “Baby Sitter” pentru ei. Astfel scapa cei mari de grija celor mici si isi savureaza linistiti cafeau si barfele.

Pentru mai multe detalii accesati pagina speciala pentru ursitoarele de la Clown Party.

 

 

» Petrecere copii cu personaje de poveste

Alba ca Zapada, Printul, Barbie, Tinkerbell si Peter Pan, Minnie si Mickey Mouse, Clowni fete si alte cateva personaje se preteaza la petrecerile celor mai mici copii.
De asemenea, orice printesa sau zana poate fi personaj la petrecere copii mici. Acestea vor crea acea atmosfera de basm care incanta copiii. Fiecare personaj inseamna o poveste pe care copiii isi doresc sa o traiasca iar si iar. Jocurile si distractia alaturi de aceste personaje inseamna pentru copii ca fac parte din Lumea Basmelor.

Aici gasesti fotografii cu personajele de poveste la petreceri copii.

» Petrecere copii cu eroi din desene animate

 

Petrecere cu Mickey Mouse si Minnie Mouse

Eroii din filme sunt preferatii copiilor dar, pentru cei mici, nu toate personajele sunt recomandate. Nu au varsta necesara sa vada toate desenele animate sau imaginea personajului poate sa ii sperie. In acest sens, noi, cei de la Clown Party, recomandam doar personajele Mickey si Minnie, doua personaje jucause si prietenoase care vin la petrecerea prichindelului tau cu jocuri si activitati gandite pentru cei mai mici, Scooby Doo si .. cam atat. Din experienta noastra, daca nu este personaj de poveste, dintre personajele din desene animate la petrecere copii 2 ani, doar Mickey si Minnie au reusit sa faca fata cu succes tuturor situatiilor aparute si ii recomandam cu caldura.
Culorile din costumatiile lor foarte apropiate de personajele celebre, baloane modelabile, jocuri interactive simple si chiar face-painting le vor capta atentia copiilor si ii vor distra pe parcursul petrecerii. La petrecerile acestea unii participanti, neinvitati, dar bine primiti, au fost …parintii…

Aici gasesti fotografii cu personajele Mickey & Minnie Mouse la petrecere copii.

La petrecerile pentru copii mici recomandam si:

» Piscina cu bile

» Baloane desene animate

» Masina de baloane de sapun

0 Responses

  1. […] Petrecere copii mici 1-3 ani […]

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!