Petreceri pentru copii 7-10 ani

Petreceri pentru copii 7-10 ani. Adevaratele petreceri ale copilariei

 

Copiii de peste 7 ani deja merg la scoala, sunt familiarizati cu filmele. Desenele animate preferate sunt din ce in ce mai sofisticate iar personajele de poveste pot sa incante doar pe fetitze, dar ar fi exceptii. Baietii incep sa aiba “patima” jocurilor pe calculator, sistemele Wi-fi, jocurile pe console sunt principala lor distractie. Fetitele sunt in perioada de trecere de la printesele Barbie catre Bratz si se considera deja mini-vedete.
De la aceasta varsta copiii au deja o idee clara despre ce vor sa faca de ziua lor, “impun” parintilor ingredientele cheie ale petrecerii si este varsta la care  petrecerile trebuie sa fie super distractive si cat mai cool.

Specialistii in psihologie de la Clown Party recomanda jocuri care ii aduc pe copii impreuna, ii organizeaza in echipe si invata sa realizeze ceva impreuna cu alte persoane, specializandu-se. In acelasi timp se recomanda activitati recreative, sportive si nu in ultimul rand activitati artistice care sa exprime creativitatea si personalitatea lor.

Petrecerea piratilor. Comoara Ascunsa si harta comorii gasita in sticla.

 

Piratul Jack Sparrow impreuna cu echipa sa de pirati curajosi si indemanatici vor improviza o petrecere pe corabie. Amuzanti, veseli si plini de energie, Piratii sunt cei care pot face fata oricarei provocari, transformand aniversarea intr-o superpetrecere. La adunarea echipajului fiecare membru va primi nume specific marinaresc, cat mai provocator sa ii sperie pe ceilalti si se organizeaza pentru a pleca in cautarea comorii ascunse. Nu lipsesc sabiile din baloane modelate si jocurile doar de pirati stiute.

Pinata. Petrecere cu Pinata

 

Am ajuns la o varsta cand acest joc venit din America Latina este recomandat ca un joc in echipa, in care copiii prezenti la aniversare il indruma pe sarbatorit spre Pinata. Disponibila in diverse forme, jucaria Pinata este un deliciu pentru copii, exceptand doza minima de “violenta” care poate fi neglijata. Recomandam acest accesoriu la petrecere pentru petrecerile in aer liber.

Karaoke Super Star. Petrecere karaoke copii.

 

Pentru copiii peste 8 ani avem cea mai tare petrecere Karaoke pentru copii si parinti! Poti si tu sa devii un Star Karaoke!
Cheama-ti toti prietenii si pregateste-te de distractie! Trei ore de muzica, un MC de poveste intr-un program karaoke de senzatie. O petrecere pentru copii mari cum alta nu mai poti avea! Un playlist cu melodii straine sau romanesti recomandate pentru copii de la 6 la 16 ani! Chiar daca nu au calitati artistice, in special muzicale, copiii se pot distra imitand celebritatile. Lucrul in echipa pentru a “recita” versurile melodiilor preferate este o experienta de neuitat. Acum incep sa se lege cele mai frumoase prietenii si copiii pornesc in aventura vietii lor calauziti de muzica.

Petrecere cu Hannah Montana. Petrecere cu vedete si celebritati.

 

Hannah Montana ramane un idol pentru copiii din aceasta categorie de varsta. Pentru fanii Hannei echipa Clown Party poate organiza o petrecere in stil Hannah Montana, in care muzica si dansul sunt pe primul loc. Animatoarea noastra Hannah Montana, isi dezvaluie secretele in fata fanilor si ii incurajeaza sa devina vedete. Suplimentar se poate adauga serviciul de karaoke cu melodiile artistei. De asemenea, pentru o atmosfera ca la carte decoratiunile din baloanele tematice Hannah Montana fac din aniversare o petrecere de copii 7-10 ani de neuitat.

Spectacol de Magie

 

Trebuie sa fii pregatit sa primesti magia! Trucuri, aparitii, disparitii, surprize si multe altele vor iesi toate din jobenul fermecat al magicianului datorita prafului magic detinut de acesta!
Un spectacol de magie interactiv , sustinut de artisti profesionisti care te vor purta in Lumea Magica a Misterelor si Iluziilor.
Magie si Mister , Iepurasi si Porumbei, Bagheta si Joben …toate in KIDS MAGIC SHOW . Pentru costuri si tarife accesati pagina COSTURI TARIFE MAGICIAN Magician pentru petreceri copii, magie, trucuri pentru orice petrecere de copil. Spectacol deosebit de magie si iluzionism pentru copii. Interpretarea renumitului nostru magician include:

  • * elemente specifice de magie pentru copii
  • * iluzionism pentru copii – magician copii
  • * trucuri cu carti – magician petreceri copii
  • * servicii / momente personalizate pentru diverse evenimente
  • * (momentele de magie variaza intre 30 si 50 de minute in functie de solicitarile clientilor)

 

Pentru copiii de 6-7 ani, aflati intre gradinita si scoala se pot recomanda si petrecerile tematice cu personaje din desene animate sau filme.

Tematica recomandata implica atat solicitarea animatorului pentru copii, personajul sau eroul preferat, cat si decorarea spatiului cu imagini ale personajului preferat.

In acest sens recomandam Petrecere copii 7 ani cu SpiderMan, Petreceri copii 8 ani cu Harry Potter si multe alte personaje disponibile in galeria Clown Party.

 

Taguri: petreceri copii 7 ani,petrecere copii 8 ani, petreceri copii 9 ani

 

 

Petreceri pentru copii 7-10 ani
5 (100%) 328 votes

Comentarii

  1. […] Petreceri copii varste 7-10 ani […]