Servicii petreceri copii, organizare petrecere copii

Firma de organizare petreceri pentru copii si evenimente corporate.

 

Servicii petreceri copii Bucuresti

Suntem profesionisti, avem o echipa formata numai  din profesionisti si gandim profesionist! Avem experienta de aproape 10 ani in organizarea petrecerilor de copii si asta se simte, se vede si, in ultima vreme, se aude!

Degeaba insiruim o lista completa de servicii fara a arata si poze cu oamenii nostri, cu materialele noastre, la evenimentele noastre.

 

Galerie imagini cu personajul servicii-petreceri-copii{/gallery}

Suntem o firma de organizari evenimente pentru copii care ofera servicii petreceri copii dupa cum urmeaza:

 

  • Organizare petreceri copii cu clowni si personaje de basm sau din desene animate – Lista cu personajele petreceri copii si costuri sau tarife organizare petrecere copii asociate o gasiti in sectiunea tarife din meniul principal.
  • Inchiriere animatori petreceri copii – cei mai buni actori si artisti – Lista cu ce fac animatorii copii, abilitatile dar si costuri sau tarife petreceri copii sau organizare petrecere copii asociate o gasiti in sectiunea tarife din meniul principal.
  • Spectacol magie pentru copii – cu durata de 30-35 minute si pentru un numar de maxim 25 copii. Lista cu detalii momente spectacole de magie pentru copii si costuri sau tarife organizare petrecere copii asociate o gasiti in sectiunea tarife din meniul principal.
  • Show Karaoke pentru copii “mari”- pentru eveniment de durata minim 2 3 ore, in perioadele “normale” ale anului. Lista cu costuri si tarife organizare petrecere copii asociate o gasiti in sectiunea tarife la petreceri copii.
  • Teatru de papusi si marionete pentru copii – cu durata de 20-30 minute si pentru un numar de maxim 25 copii. Lista cu piesele de teatru curente si actorii ce interpreteaza rolurile din piesele de teatru de papusi gasiti in sectiunea tarife din meniul principal.
  • Decoratiuni petreceri copii –LDecorul salii unde are loc petrecerea, adaugare accesorii petreceri copii sau chiar Pinata sau Masina Vata de Zahar, Fantana de ciocolata etc.Accesati meniul principal pentru detalii complete
  • Inchiriere echipament sonorizare – in Bucuresti pentru o durata maxima si pentru un numar maxim de copii. Lista cu accesorii petreceri copii si costuri sau tarife organizare petrecere copii asociate o gasiti in sectiunea tarife din meniul principal.
  • Inchiriere jucarii gonflabile copii – in Bucuresti pentru o durata minima si pentru un numar maxim de copii. Lista cu jocurile gonflabile (castele, tobogane, piscine cu bile) si costuri sau tarife inchiriere gonflabile copii asociate o gasiti in sectiunea tarife din meniul principal.

In categoria serviciilor la petreceri copii va oferim o gama variata de servicii care includ atat animatori petreceri copii, cat si decoratiuni petreceri copii, spectacole de magie copii, teatru de papusi copii, show karaoke copii si accesorii petreceri copii, inchiriere jucarii gonflabile petreceri copii.

 

Inchirierem animatori pentru copii la cele mai rezonabile tarife!
Toti animatorii nostri urmeaza un program de training specializat imediat dupa angajare, unde se perfectioneaza in animatie, modelare de baloane, pictura pe fata, organizare de jocuri si concursuri si avem grija, nu in ultimul rand, sa aiba  instructajele de munca specifice lucrului cu copiii la zi. Mai mult de 90% dintre angajatii nostri sunt actuali studenti sau fosti studenti la facultati de arte si teatru. Copiii d-voastra vor fi pictati pe fata de micii Picasso!

Pentru organizarea unei petreceri complete, nu ezitati sa ne contactati! Configuram pachete speciale de petrecere in functie de numarul de invitati si preferintele copiilor. Stim cat de pretentiosi sunt copiii la petreceri copii.  Suntem cei mai buni organizatori de petreceri copii. Experienta din 2006 si cea mai buna acoperire din Romania!

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!