Servicii petreceri copii

Servicii petreceri copii Bucuresti

Suntem profesionisti, avem o echipa formata numai  din profesionisti si gandim profesionist! Avem experienta de aproape 10 ani in organizarea petrecerilor de copii si asta se simte, se vede si, in ultima vreme, se aude!

servicii-petreceri-copii

servicii-petreceri-copii

Degeaba insiruim o lista completa de servicii fara a arata si poze cu oamenii nostri, cu materialele noastre, la evenimentele noastre. Site-ul www.clownparty.ro este un site complet din punct de vedere al serviciilor noastre oferite dar si din perspectiva unui parinte care este indecis ce servicii sa aleaga. Va oferim informatii despre toate serviciile existente, va recomandam anumite calitati si caracteristici ale serviciilor si aveti libertatea de a alege furnizorul dorit. Nu ne dorim doar sa va avem partener in organizarea petrecerii de copii, ne dorim sa va avem ca un partener informat, un partener care stie ce servicii exista pe piata si ce calitati/atribute are fiecare serviciu.

Suntem o firma de organizari evenimente pentru copii care ofera servicii petreceri copii dupa cum urmeaza:

 • Inchiriere animatori petreceri copii – cei mai buni actori si artisti trecuti prin cele mai grele sesiuni de training. Cele mai frumoase costume personaje pentru copii.
 • Spectacole pentru copii – cele mai frumoase si mai memorabile spectacole pentru copii
  • spectacol de magie pentru copii
  • spectacole de teatru pentru copii
  • spectacole de mima si pantomima
  • show karaoke pentru copii
 •  Decoratiuni petreceri copii –Decorul salii unde are loc petrecerea, adaugare accesorii petreceri copii sau chiar Pinata sau Masina Vata de Zahar, Fantana de ciocolata etc.
 • Activitati creative pentru copii –Cele mai adecvate ateliere creative pentru copii, work-shop-uri tematice pentru copii.
 • Inchiriere echipament sonorizare – in Bucuresti pentru o durata maxima si pentru un numar maxim de copii.
 • Inchiriere jucarii gonflabile copii – in Bucuresti pentru o durata minima si pentru un numar maxim de copii. Lista cu jocurile gonflabile (castele, tobogane, piscine cu bile) si costuri sau tarife inchiriere gonflabile copii asociate o gasiti in sectiunea tarife din meniul principal.
 • Inchiriere costume pentru copii – in Bucuresti pentru serbari scolare sau petreceri tematice am creat in atelierul propriu de croitorie cele mai frumoase costume pentru copii.
 • Spectacole cu picioroange, clowni pe picioroange –Cele mai frumoase personaje acum au ajuns la inaltime. De la peste 2,4 metri va vor incanta cu frumusetea lor. Picioroangele sunt potrivite pentru deschideri de magazine/mall-uri sau alte activitati cu public numeros.

 

 

In categoria serviciilor la petreceri copii va oferim o gama variata de servicii care includ atat animatori petreceri copii, cat si decoratiuni petreceri copii, spectacole de magie copii, teatru de papusi copii, show karaoke copii si accesorii petreceri copii, inchiriere jucarii gonflabile petreceri copii.

servicii-petrecere-copii

servicii-petrecere-copii

Inchirierem animatori pentru copii la cele mai rezonabile tarife!
Toti animatorii nostri urmeaza un program de training specializat imediat dupa angajare, unde se perfectioneaza in animatie, modelare de baloane, pictura pe fata, organizare de jocuri si concursuri si avem grija, nu in ultimul rand, sa aiba  instructajele de munca specifice lucrului cu copiii la zi. Mai mult de 90% dintre angajatii nostri sunt actuali studenti sau fosti studenti la facultati de arte si teatru. Copiii d-voastra vor fi pictati pe fata de micii Picasso!

Pentru organizarea unei petreceri complete, nu ezitati sa ne contactati!

Configuram pachete speciale de petrecere in functie de numarul de invitati si preferintele copiilor. Stim cat de pretentiosi sunt copiii la petreceri copii.

servicii-accesorii-copii

servicii-accesorii-copii

Suntem cei mai buni organizatori de petreceri copii. Experienta din 2006 si cea mai buna acoperire din Romania!

Legaturi utile cu detalii despre fiecare serviciu petreceri copii in parte:

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!