Training animatie copii

Animatie copii dusa la nivel de arta, iar???

Incet, incet paseam cu pasi siguri catre meseria de animator copii. Nu cred ca, daca aude cineva animator copii sau animatie copii nu se gandeste desigur la jocuri. Abia asteptam trainingul de jocuri. Din prima zi de la interviu am auzit de el dar, trecusera 3 saptamani si inca nu il vedeam.

Parcursesem cu emotii fiecare training de modelaj baloane si pictura si acum visul meu incepea sa prinda contur.

Trebuie sa va spun cu exactitate ce am “patit” la sedinta de jocuri pentru ca merita povestit, este o adevarata poveste.

Un tanar profesor absolvent UNATC- sectia actorie-absolut dragalas

Eram in camera sepciala de training 11 fete si baieti. Toti asteptam cu nerabdare sa incepem. Intra un coleg, asa credeam noi la inceput, glumeste cu noi si isi intra in rolul de participant la training. La un moment dat izbucneste in ras si ne spune adevarul. “Sunteti cobai si trebuie sa simtiti asta.”

(“Nenea asta cred ca e nebun”- spuneam eu in gand).

Copiii adora sa se joace, chiar si cei timizi, si cei mofturosi, cand stii cum sa ii “agatzi” nu mai scapi de ei. Asta este regula numarul 1.

Copiii adora sa se joace, cu oricine, cu orice.

Apoi a continuat:

Copiii sunt foarte destepti si ii simt pe cei care nu au chef de joaca.

“In acel moment, daca te-a simtit, esti un om mort.” Deja treaba mirosea urat. Nenea asta, dragalas as spune eu, devenea omul negru…

  • Eu vreau papusi! Eu vreau sa alerg! Eu nu vreau nimic!
  • Eu vreau sa ma joc! Jocul ala il stiu, e plictisitor! Jocul asta nu-mi place!
  • Dar de ce trebuie sa facem asta?

“Cam asa poate incepe prost o petrecere de copii. Dar…bucurati-va ca m-ati intalnit pe mine! Cei care iubesc copiii, la sfarsitul lectiilor, vor fi cei mai iubiti de catre copiii, va promit!”.

O adevarata animatie pentru copii incepe bine si se termina si mai bine!

 

Si asa a fost! Eu iubeam copiii si, dupa tot ce ne-a invatat despre copii, psihologia lor, dupa zecile de jocuri ca exemple, am invatat sa tin in frau orice copii.

animatie-copii

Epopeea jocurilor s-a terminat cu un final super-fericit

 

Eram toti mai mult decat entuziasmati, deveniseram cu totiii ca niste copiii dornici de noi si noi jocuri. As putea sa va mai spun multe dar sunt atat de multeeeee… Un singur lucru va mai spun, un alt citat, un sfat de viata sa zic asa, spus de celebrul domn profesor de actorie:

“Mereu trebuie sa pregatesti copilul cu o noua surpriza, sa ii captezi atentia atat pe moment cat si pentru viitor… Atzatza-l i permanenta si nu vei mai scapa de el!”

Multumesc Clown Party, acum stiu ce inseamna animatie copii adevarata!

Training animatie copii
5 (100%) 1 vote