Twilight Sparkle personaj petreceri copii

Twilight Sparkle un nou personaj la petreceri copii

Serialul de desene animate “Micul meu ponei” este foarte urmarit de copii din Romania. Poneii au fost si sunt cele mai frumoase vise implinite. Noi, cei de la Clown Party,nu ne simteam bine sa refuzam clientii spunandu-le ca nu avem decat un singur ponei, mai extact pe RainBow Dash.personaj-copii-twilight-sparkle-uman

Astfel s-a “nascut”  in premiera nationala Twilight Sparkle! Jucausa si dornica de petreceri, va asteapta sa o chemati la aniversarea copilului d-voastra!

Twilight Sparkle este personajul principal al Filmului si serialului de desene animate “My little poney”. Ea este un ponei unicorn de sex feminin care se transformă într-un Alicorn și devine o prințesă. Ea este, de asemenea, fiica lui Twilight Velvet and Night Light, sora mai mica a Armor Shining, cumnata lui Princess Cadance si matusa paterna la Flurry Heart. Ce mai, este cea mai cea dintre ponei!!

twilight-sparkle-petreceri-copii

Firma noastra ofera spre inchiriere animatori copii costumati in personajul Twilight Sparkle care vor presta urmatoarele servicii:

  • animatie
  • jocuri
  • modelaj baloane
  • pictura pe fata

Va asteptam sa faceti rezervari online, telefonic sau prin telepatie cu acest nou personaj pentru petrecerile de copii.

Rate this post

0 Responses

  1. […] Personajul pentru copii Twilight Sparkle va asteapta la Clown Party cu o sesiune speciala de autografe.  Grabiti-va sa rezervati acum acest dragalas ponei la aniversarea fetitei d-voastra! […]

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!