Alice in tara minunilor

Petrecere cu personaje din Tara Minunilor WonderLand . Petreceri copii cu personajul de poveste Alice in Tara Minunilor

petrecere-alice-iepuras

Alice in Tara Minunilor este personajul cel mai des asociat cu ideea de petrecere pentru copii mici si asta pentru ca este personajul cel mai cunoscut printre pitici. Este simpatica, buna, vesela, molipsitor de amuzanta si foarte gingasa cu toti piticii.

Servicii prestate de personajul Alice in Tara minunilor

O petrecere cu Alice in Tara Minunilor este este o petrecere copii cu joculete, pictura pe fata si modelare de baloane care sa nu sperie copii si desigur, animatie copii si foarte multe jocuri pentru copii.

petrecere-alice-tara-minunilor

Completeaza chiar acum o cerere online si specifica faptul ca o doresti pe Alice in Tara Minunilor la petrecerea ta!

Povestea fetitei alice incepe cam asa:

Intr-o dupa-amiaza neobisnuita de vara, Alice se plictisea sezand impreuna cu sora sa la umbra unui copac. Era racoros… cand deodata, vazu trecand un iepure alb. Iepurasul alb se opri, scoase un ceas din buzunar, se uita la el si porni grabit mai departe spunand: Am intarziat! Offff, iar am intarziat!. Arzand de curiozitate, fetita Alice alerga dupa el si il vazu facand un salt si disparu intr-o scorbura mare si uriasa care se afla la poalele unui copac. Alice il urma, fara sa se intrebe nici un moment cum avea sa mai iasa de-acolo. Descoperi in scurt timp ca tot cadea in aceea ce parea a fi un put nespus de adanc. Marginile acestui put erau intesate cu rafturi si dulapuri, pline de carti, lampi si borcane… S-ar parea ca Alice cadea destul de incet ca sa se uite la ele in trecere si tot nu se mai termina putul…..

regina-cupa-alice

regina-de-cupa

Alte programe si personaje potrivite pentru petrecerea copilului tau:

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!