Petreceri copii varste

Petreceri copii varste, petreceri organizate dupa varsta

Majoritatea parintilor sunt “noi” in acest domeniu si de foarte multe ori au nevoie de indicatii cum sa organizeze o petrecere de copii.

Cel mai important aspect este ca petrecerea sa fie in concordanta cu varsta sarbatoritului (90%) si abia apoi cu varstele invitatilor.

Noi, cei de la Clown Party, sugeram sa impartim petrecerile de copii dupa cum urmeaza:

  • petreceri copii botez
  • petreceri copii 1-3 ani
  • petreceri copii 4-6 ani
  • petreceri copii 7-9 ani
  • petreceri copii mari, mai mult de 10 ani

Fiecare petrecere copii impartita dupa varsta are particularitatile sale, incepand cu:

  • locatia (botezul e la restaurant, petrecerile copiilor mari tot la restaurant dar cei mici 1-3 ani acasa sau la gradinita, pe cand de la 4 ani in sus prefera locurile de joaca etc.)
  • decorul (mai simplu pentru varste mari, mai complicat pentru cei mici… farfurii asortate cu personajul preferat, fete de masa si multe alte accesorii)
  • meniul (in general nu difera mult, se recomanda produse naturale sau, pentru cei “morti” dupa McDonalds meniurile mai rapide)
  • distractia sau entertainmentul (aici lucrurile se complica, cei mici pana la 7 ani se multumesc cu 1-2 personaje de poveste si 2-3 jucarii gonflabile, pe cand cei mari viseaza la Karaoke, Wii, mese de joc si multe altele)
  • animatorii copii (cei foarte mici prefera Alba ca Zapada sau Mickey Mouse, cei mari deja vor pirati sau vrajitoare sau deloc….)
In concluzie, a organiza o petrecere pentru copii dupa varsta nu este deloc simplu. De aceea recomandam cu caldura sa acceptati sa fiti consiliati GRATUIT de catre angajatii firmei Clown Party. In felul acesta totul va fi  mult mai simplu.
Si, ca o paranteza, daca bugetul este mai mic apelati tot la firme serioase. O firma care se respecta nu creste preturile si daca ii spuneti ce buget aveti va alege tot ce este mai bun astfel incat sa nu se faca de ras si de asemenea sa nu depaseasca bugetul.
O firma care nu se respecta incearca sa va impuna cat mai multe ore, cat mai multe servicii si sa cresteti bugetul…”doar o singura data pe an e ziua copilului d-voastra, oare nu merita?”
“Merita dar lasa-ma pe mine sa decid daca maresc bugetul si nu incerca sa imi adaugi alte servicii care chiar nu sunt necesare.” – acesta trebuie sa fie raspunsul d-voastra si ar trebui sa simtiti imediat ce fel de firma ati gasit….
Noi nu va impunem nimic, doar va recomandam sa alegeti d-voastra. Pe site-ul nostru gasiti zeci de pagini cu sfaturi pe care altii nu vi le pun la dispozitie pentru ca ar insemna sa nu mai vanda nimic….

Petreceri copii varste organizate ca la carte nu de noi, de d-voastra!

Va oferim posibilitatea de a va documenta despre ce inseamna a organiza o petrecere copii varste si ulterior d-voastra decideti ce alegeti si de la ce firma!

Increderea reciproca este cheia unei petreceri reusite!

 Iata legaturi utile cu recomandarile noastre detaliate pentru fiecare varsta in parte:

Aici veti gasi detalii cu serviciile recomandate, personaje potrivite si multe alte sugestii…

Comments are closed.

Call Now ButtonVrei profesionisti? Suna azi!